Venice Boekhouding en Facturatie

Voor wie

Wat baat een uitstekend product als je het niet aan de man weet te brengen?

Commerciële praatjes, we kunnen er helaas niet rond. Wie niet durft te verkondigen de snelste, de beste en de mooiste te zijn, krijgt dikwijls niet eens aandacht. Dus, een beetje opscheppen, daar doen we, zij het met een knipoog, ook wel eens aan mee. Maar, gelukkig is er meer!

Het jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek toont aan dat wie met Venice werkt al snel een enthousiaste fan wordt in plaats van alleen maar een gebruiker. Geen betere reclame dan een positieve getuigenis van een tevreden klant, toch?

Boekhoudkantoren, revisoren, winkeliers, handelaars, scholen, eenmanszaken, kleine bedrijven, grote bedrijven, multinationals, noem maar op… de referenties van vele enthousiaste gebruikers liegen er niet om. Venice is de juiste keuze!

 

Venice is verkrijgbaar onder de vorm van een ‘klassieke’ koop- of huurlicentie of via de Cloud (Software as a Service), telkens voor één of meerdere gebruikers. Het aantal dossiers en het volume aan gegevens dat u met Venice kunt beheren, is steeds onbeperkt.

 

Integratie met Companyweb: vanuit Venice bekijkt u de financiële gezondheid van uw klanten en leveranciers.

 

Betalingen automatiseren kan met deze optie op een volledig geïntegreerde en volledig transparante manier. Met Isabel6 is het zelfs mogelijk om rechtstreeks vanuit Venice uitwisselingsbestanden te uploaden en CODA-bestanden te downloaden.

 
 
KMO's

Zakendoen zonder ondersteunende business software is niet meer van deze tijd. Kies daarom voor de betrouwbare, actuele, professionele UNIT4 C-Logic software. Een juiste beslissing die u meteen verzekert van een solide partner. Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent: het runnen van uw business.

Accountants

Venice biedt u de mogelijkheid om te werken met een onbeperkt aantal dossiers. Door gebruik te maken van duidelijke rapporten en balansen vindt u snel de gevraagde informatie. De optie Fiduciair bundelt een aantal functionaliteiten die een specifieke meerwaarde bieden aan elke accountant of boekhouder die met Venice Boekhouding zijn klantendossiers beheert. De vlotte koppeling met dossiers van uw klanten zorgt ervoor dat Venice het ideale pakket is voor de accountant.

VZW's

Alle Verenigingen zonder Winstoogmerk zijn verplicht om een transparante boekhouding te voeren. Middelgrote en grote vzw's worden hierbij verplicht om een dubbele boekhouding te voeren, kleine vzw's mogen vrijwillig kiezen voor een dubbele boekhouding.

Bent u bestuurslid van een sport- of toneelvereniging of van een professionele vzw zoals een school? Dan heeft u er alle belang bij een dubbele boekhouding te voeren. Deugdelijk bestuur kenmerkt zich door klare cijfers en transparantie. Als bestuurslid kunt u ook dit maar best ter harte nemen. En, of het nu strikt moet of niet, met een degelijke dubbele boekhouding kunt u wat dat betreft alvast op beide oren slapen!

Onderwijs

Als docent Boekhouding (fiscaliteit) wenst u uw studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op het professionele leven. Om die reden dringt het gebruik van boekhoudsoftware binnen de lessen zich op en dient u een keuze te maken uit het ruime aanbod.

Waarom zou u hiervoor als school genoegen moeten nemen met een basisproduct, met navenante kwaliteit en functionaliteit, als u kunt kiezen voor een professioneel en bijzonder actueel pakket met alles erop en eraan, tegen een zeer competitieve prijs? Venice Boekhouding is uitermate geschikt voor gebruik binnen het lessenpakket.

Search

Highlights

Contact Info

enkel op afspraak

Wauters IT - bvba

Hazelarenlaan 9 bus 2
BE - 3500 HASSELT
+32 (0)474 898 379

backtotop