Ondersteuning

Ondersteuning

Software moet voortdurend up-to-date blijven of ze wordt al snel minder bruikbaar! Nieuwe versies van Venice volgen elkaar daarom met de regelmaat van de klok op. Niet zomaar voor de sport maar omdat uw behoeftes én de wetgeving nu eenmaal voortdurend evolueren.

Een budgetvriendelijk updateabonnement geeft u recht op alle nieuwe versies die u gewoon van de website kunt plukken. De installatie ervan verloopt zeer eenvoudig en met respect voor de bestaande gegevens die waar nodig worden bijgewerkt. Elke nieuwe versie is trouwens compatibel met alle voorliggende versies. Zo blijft uw investering beschermd én uw opgedane kennis altijd bruikbaar.

Venice laat zich bijzonder gemakkelijk aanleren via zelfstudie. Maar, wilt u snel van start, wat bijschaven of gespecialiseerd bijscholen, volg dan één van onze praktijk gerichte cursussen. Klassikaal of individueel, die keuze is aan u, de Venice medewerkers leren u telkens handig en tijdbesparend omgaan met alle mogelijke aspecten van Venice.

Hebt u trouwens, bij het dagelijks gebruik, toch nog even hulp nodig? Geen probleem, de gratis e-mail helpdesk via Support.Venice @ unit4.com staat ter beschikking. Antwoord binnen de vier werkuren gegarandeerd.

 

Helpdesk

Helpdesk

U kan steeds een beroep doen op onze gratis helpdesk. Deze staat klaar om uw gebruiksvragen via e-mail te beantwoorden.

U kan de helpdesk bereiken op Support.Venice @ unit4.com. Vermeld liefst uw registratie- en versie-nummer ( U vindt dit terug in het hoofdmenu van Venice ) zodat we u beter kunnen helpen.

Of stuur ons een email rechtstreeks vanuit Venice: nog gemakkelijker!

 

Kennisdatabank

Welkom

Welkom op de Venice kennisdatabank website
Op deze website vindt u artikels terug die wij, het UNIT4 C-Logic helpdeskteam, geschreven hebben.

Het gaat om zowel sectorgerelateerde artikels (vb. Hoe kan ik Venice optimaal inzetten voor mijn drankenhandel), technische artikels (importeren van externe gegevens in Venice), als diverse tips om efficiënter met Venice om te gaan.

U kunt zoeken op sleutelwoord of u kunt een categorie aanklikken om alle artikels uit deze categorie weer te geven. We hopen dat u hier vindt wat u zoekt. We hebben de mogelijkheid voorzien om commentaar toe te voegen bij de artikels, zodat deze indien nodig kunnen aangepast worden.

We hopen dat u hier vindt wat u zoekt. We hebben de mogelijkheid voorzien om commentaar te kunnen geven op onze artikels, zodat we deze kunnen aanpassen indien nodig.

Indien u een artikel nuttig acht voor anderen, verspreidt dit gerust via de social media knoppen naar uw eigen netwerk!

Layouts aanpassen

Aanpassen Venice layouts

Onze software komt met een set van standaard rapporten en documenten.
Hierdoor kan u direct van start met onze software.

Misschien hebt u echter een huisstijl ontworpen, en wil u die ook doortrekken naar uw facturatie- en boekhoud-documenten ? Geen probleem, Venice komt standaard met een krachtige layout editor waarmee u al deze rapporten naar uw hand kan zetten.

Om u een handje bij te steken, hebben we een klassikale opleiding Layout editor, die u alle kneepjes bijbrengt. Klik hier voor een overzicht van ons trainingsaanbod. Als deze opleiding niet meteen gepland staat,stuur dan een mailtje naar training.venice @ unit4.com.

Als u zich liever concentreert op úw business, laat ons dan uw layouts aanpassen. Stuur een mailtje naar support.venice @ unit4.com voor meer informatie.

Opleidingen

Opleidingen Venice

Om gebruikers van onze software te helpen het maximale uit hun applicatie te halen, bieden we diverse opleidingen.

Klassikale opleiding

Onze klassikaal ingerichte opleidingen zijn stuk voor stuk gericht op de praktijk. Daardoor zijn ze niet alleen geschikt voor gebruikers die snel en efficiënt van start willen gaan met hun nieuwe investering, maar ook voor iedereen die voor het alledaagse gebruik meer uit zijn UNIT4 C-Logic-software wil halen.

Aan de hand van uitgewerkte voorbeelden en oefeningen raakt u moeiteloos vertrouwd met de vele facetten van onze software.

Elke deelnemer ontvangt een syllabus waarin de besproken onderwerpen aan bod komen.

Ons opleidingsaanbod bevat zowel de basismodules van Venice, de optionele modules, maar ook thematische opleidingen zoals debiteurenbeheer of het opmaken van professionele offertes.

 

Opleidingen

Voor een overzicht van onze klassikale opleidingen kunt u steeds terecht op de website.

Systeemvereisten

Systeemvereisten

  • 1.5 GB (600MB vooor Venice Lite) vrije schijfruimte op de Venice server
  • 750 MB (350MB voor Venice Lite) vrije schijfruimte op elke Venice werkpost
  • minimum Windows XP SP2
  • Internet toegang is noodzakelijk voor de activatie van de software
  • USB aansluiting (de software wordt via USB stick aangeleverd)
YouTube - Contactenbeheer webinar

Contactenbeheer webinar

  

YouTube - Een Cubic Dos-dossier overnemen in Venice

Een Cubic Dos-dossier overnemen in Venice

  

YouTube - Overzicht nieuwe functionaliteiten in Venice 9.50

Overzicht nieuwe functionaliteiten in Venice 9.50

  

YouTube - Overzicht nieuwe functionaliteiten in Venice 9.60

Overzicht nieuwe functionaliteiten in Venice 9.60

  

YouTube - Overzicht nieuwe functionaliteiten in Venice 9.70

Overzicht nieuwe functionaliteiten in Venice 9.70

  

Search

Highlights

Contact Info

enkel op afspraak

Wauters IT - bvba

Hazelarenlaan 9 bus 2
BE - 3500 HASSELT
+32 (0)474 898 379

backtotop